1.

Openbaar vervoer

2.

Witte de Withstraat

3.

Vanaf de snelweg

4.

Parkeermogelijkheden voor HOME HOTEL

5.

Voor meer informatie

 

 

1. Openbaar vervoer

 

Rotterdam beschikt over een groot openbaar vervoersnetwerk, van de firma R.E.T. Er zijn metro’s, bussen en trams. Ook met de trein kunt u Rotterdam goed bereiken. Voor het gebruik van deze vervoersmiddelen dient u in het bezit te zijn van een ov chipkaart. U kunt een ov chipkaart kopen bij onder andere supermarkten, stations en bij de balie van de vervoerders. Voor meer inlichtingen over het openbaar vervoer in Rotterdam kunt u o.a. terecht op Rotterdam CS of de klantenservice van de R.E.T. aan de Westblaak. In de receptie kunnen wij u ook de nodige informatie verschaffen.

 

 

2. Witte de Withstraat

 

Vanaf het Centraal Station is het ongeveer 15 minuten lopen naar Home hotel. U kunt ook naar metrostation Beurs. Vanaf daar is het minder dan 5 minuten lopen.

 

 

3. Vanaf de snelweg

 

Vanaf Dordrecht De Brienenoordbrug over, eerste afslag, afslag centrum, eraf en dan links de Maasboulevard volgen tot de Leuvenhavenbrug. Bij Hotel Inntel rechtsaf en dan de eerste links, de Witte de Withstraat in. Vanaf Utrecht/ Den Haag Voor de Brienenoordbrug afslag richting centrum nemen. De maasboulevard volgen tot de Leuvenhavenbrug. Bij Hotel Inntel rechtsaf en dan de eerste links, de Witte de Withstraat in.

 

 

4. Parkeermogelijkheden voor HOME HOTEL

 

Er zijn een aantal mogelijkheden om te parkeren als u in het Home Hotel verblijft. * u kunt als u in de Witte de Withstraat en omgeving verblijft, parkeren in de parkeergarage Parking Westblaak aan de Hartmanstraat. De garage is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. U kunt ook de parkeergarage Museumpark op Museumpark 32 gebruiken. 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

 

 

5. Voor meer informatie

 

Wilt u meer informatie over Home Hotel, belt u ons gerust.

 

Tel : 010 - 411 21 21

 

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze receptie waar wij u dan graag te woord staan.

 

Ons adres is Witte de Withstraat 38.

 

De receptie is geopend van maandag t/m zaterdag van 09:00 uur tot 22:00 uur.

 

En op zondag van 13:00 uur to 22:00 uur.

 

Email : Reservations@HomeHotel.nl

 

 

U bent van harte welkom in Home Hotel

 

Op alle reserveringen ect. zijn onze Algemene Condities en de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.