Home Hotel bevindt zich in de Witte de Withstraat in het hartje van Rotterdam. De Witte de Withstraat ligt midden in het culturele en commerciele centrum van Rotterdam. Home Hotel is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, en ook vanaf de snelweg . Als u met de auto komt zijn er verschillende parkeermogelijkheden

 

1.

Wat zijn de prijzen

2.

Persoonlijk reserveren

3.

SERVICES van HOME HOTEL

4.

Parkeermogelijkheden voor HOME HOTEL

5.

Betalingen

6.

Het aannemen en doorgeven van TELEFOONTJES, FAXEN en POST

7.

HET VERZORGEN van de MINI-BAR

8.

HET PLAATSEN van een BABYBED

9.

WEKSERVICE

10

KOPIEERSERVICE

11

HET BELLEN van een TAXI

 

 

1. Wat zijn de prijzen

 

Home Hotel heeft een uniek tarievenstelsel dat als volgt in elkaar zit. Op basis van het aantal te reserveren kamerovernachtgingen wordt een arrangement samengesteld dat afhangt van de lengte van dit arrangement. Een gast die een aantal weken in Home Hotel overnacht zal dan per nacht minder betalen dan een gast die één nacht verblijft. Bij een langer verblijf wordt de prijs aangepast, afhankelijk van hoe lang uw verblijf zal zijn. Uw voordeel per nacht kan aanzienlijk oplopen!!!

 

 

2. Persoonlijk reserveren

 

Home Hotel heeft een zeer persoonlijke werkwijze. Bij een reservering biedt men de gast altijd aan de kamer te komen bekijken. Wel zo prettig om te weten. Aan de hand van de te maken reservering wordt dan een arrangement speciaal voor u als gast gemaakt. Reserveren is mogelijk via internet via de link reserveringen en u kunt natuurlijk altijd bellen of faxen naar de receptie van Home Hotel. telefoonnummer: +31 10 4 11 21 21 faxnummer: +31 10 4 14 16 90

 

 

3. SERVICES van HOME HOTEL

 

Ook bij het verblijf in een andere omgeving zult u natuurlijk toch soms wel eens behoefte hebben aan bepaalde allerdaagse faciliteiten. Home Hotel probeert daar zoveel mogelijk rekening mee te houden en biedt u graag verschillende services aan.

 

 

4. Parkeermogelijkheden voor HOME HOTEL

 

Er zijn een aantal mogelijkheden om te parkeren als u in het Home Hotel verblijft. * u kunt als u in de Witte de Withstraat en omgeving verblijft, parkeren in de parkeergarage Parking Westblaak aan de Hartmanstraat. De garage is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

 

 

5. Betalingen

 

Bij reserveren dient 50% van het totale bedrag inclusief 5,5% logiesbelasting te worden voldaan, het resterende bedrag dient voor het inchecken te zijn voldaan.

 

5.1 Contant; Wij accepteren Euro’s, Dollars en Engelse Ponden

 

5.2 Bank ABN-Amro Bank Capelle a/d IJssel Swiftcode: ABNANL2A 48.28.76.263 te Capelle a/d IJssel t.n.v. Home Hotel o.v.m. van een referentie- of notanummer.

 

5.3 Pin

 

5.3 Chip

 

5.5 Credit-card ( VISA, American Express, Eurocard, Mastercard & Dinersclub )

 

5.6. V.V.V. voucher

 

 

6. Het aannemen en doorgeven van TELEFOONTJES, FAXEN en POST

 

U kunt het telefoon- of faxnummer van Home Hotel doorgeven aan derden die u dan hier kunnen berichten. Op de receptie wordt het bericht in ontvangst genomen en zo spoedig mogelijk naar de kamer gebracht. Ook kunt uw post op ons adres laten bezorgen. Wij zorgen ook dan ervoor dat u de post zo snel mogelijk krijgt.

 

 

7. HET VERZORGEN van de MINI-BAR

 

Op speciaal verzoek kan Home Hotel de koelkast vullen volgens uw specificaties. De kosten zijn in overleg.

 

 

8. HET PLAATSEN van een BABYBED

 

De kleintjes zijn bij Home Hotel ook van harte welkom. Wij kunnen u voorzien van een babybed voor een goede nachtrust voor u en hen.

 

 

9. WEKDIENST

 

Indien u een wekker nodig heeft, kunt u deze vragen aan de receptie. Wilt u toch nog een extra zekerheid, dan kunt u met de receptie een afspraak maken om gewekt te worden.

 

 

10. KOPIEERSERVICE

 

Bij de receptie kunt u het een en ander laten kopieren.

 

 

11. HET BELLEN van een TAXI

 

Voor het bellen van een taxi vanuit vanuit Home Hotel kunt u terecht bij de receptie. U kunt afspreken om hoe laat u de taxi nodig heeft en dan zal onze receptionist de taxi voor u bestellen.

 

 

Wilt u meer informatie over Home Hotel, belt u ons gerust.

 

Tel : 010 - 411 21 21

 

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze receptie waar wij u dan graag te woord staan.

 

Ons adres is Witte de Withstraat 81a.

 

De receptie is geopend van maandag t/m zaterdag van 08:30 uur tot 22:00 uur.

 

En op zondag van 10.30 uur to 22.00 uur.

 

Email : Reservations@HomeHotel.nl

 

 

U bent van harte welkom in Home Hotel

 

Op alle reserveringen ect. zijn onze Algemene Condities en de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.